Foto’s interieur

De oudste foto’s die we kennen van het interieur zijn uit 2009, toen het gebouw voor het laatst als kerk werd gebruikt.

Na de verkoop werd het interieur grondig gerestaureerd. De keuken werd vervangen. Bij het verwijderen van het verlaagde zachtboard plafond in de zaal kwam het oorspronkelijke houten plafond tevoorschijn, wat in oude staat is hersteld. Boven het plafond werd isolatie aangebracht. Alles is geschilderd en de elektriciteit werd vernieuwd.

In de jaren erna werd een klein kantoor in de aanbouw uit 1936 gerealiseerd. Ook is een oude houten kerkvloer, afkomstig uit een kerk in Doornspijk, geplaatst. De acht kerkramen werden aan de binnenzijde van luiken voorzien. En er is een nieuwe CV-ketel geplaatst.

Voordat het gebouw in 2020 in gebruik werd genomen door Continue IT is het interieur verder gerenoveerd. Er is een nieuwe keuken en een nieuwe WC geplaatst. De radiatoren zijn vervangen door vloerverwarming en een warmtepompinstallatie, waarmee ‘s zomers ook gekoeld kan worden. De vloer is betegeld en het interieur is opnieuw geschilderd. Er is een glazen tochtportaal bij de voordeur gerealiseerd en de wanden van het kleine kantoor zijn vervangen door glazen wanden. Bij alle werkzaamheden is zoveel mogelijk de historie van het gebouw gerespecteerd.